Kvällens hoppträning

| Postat i: Träning
0
Hej på er!
Ikväll var det hoppträning på schemat. Det ösregnade ute så vi fick kliva in i lilla ridhuset istället och där jobbade vi med studs, serier, galoppbommar och till sist en oxer med en upphöjd bom innan. Jag har tyvärr ingen film då minnet på mobilen tog slut (klantigt!) 
 
I överlag var han rätt stissig och hetsig idag. Fick hela tiden försöka tänka att allting skulle gå lååååångsamt. Långsamma travsteg osv. Vet inte om det var regnet som smattrade på taket eller om han helt enkelt bara var super stissig utan anledning. Men emellanåt kom han ner fint när vi jobbade över småhindrena och då kändes det riktigt bra! Studsen som vi hoppade efter serien (då var det studs in, ett galoppsprång, studs ut) gjorde han jättebra. Han hade mycket tryck men såg sig för bra och arbetade fint! Vi avslutade som sagt med en bom och sedan ett språng och oxer, då hoppade han kanon! Synd att vi inte har de på film :)
 
 
Imorgon är det planerat en uteritt med Josefin i mitt stall. :) Tänkte (om Josefin är med på det) försöka komma ut och cantra lite!
 
Kram /Emma
Hittills till Kvällens hoppträning





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: