RGB

| Postat i: Allmänt
0

"Det framgångsrika samarbetet mellan mexikanske miljardären Alfonso Romo och Rolf-Göran Bengtsson kommer att avslutas. I ett pressmeddelande berättar de båda mer om beslutet: 


Samarbetet mellan Stuteri La Silla som tillhör Alfonso Romo och Rolf-Göran Bengtsson kommer att avslutas efter världscupfinalen i Göteborg den 25 - 28 april. Beslutet är taget i full samförståelse på grund av förändringar i företagskoncepten för båda parter. Däremot så uteslutet inte beslutet eventuella framtida samarbeten på andra områden mellan Stuteri La Silla och Stall Bengtsson & Kristoffersen.

Ninja La Silla kommer att bli pensionerad i samband med Göteborg Horse Show och ceremonin äger rum efter det andra världscupkvalet på fredagen. Han kommer sedan att tillbringa sin pension med att ta hand om unghästar i hagarna i Mexico.

De båda hingstarna Casall La Silla och Quintero La Silla, som ägs av Holsteiner Verband, kommer att stanna hos Rolf-Göran Bengtsson och hans plan är fortfarande att satsa på världscuptiteln i Göteborg samt att försvara sitt EM-guld i Herning i sommar.

Alfonso Romo vill stötta Mexicos nationella hopplag med de övriga La Silla hästarna som varit ridna av Rolf-Göran Bengtsson.

- Vi har haft en fantastisk tid med enorm framgång och oförglömliga ögonblick över de senaste nio åren, säger Rolf-Göran Bengtsson och lägger till. Vi i Breitenburg är stolta över att ha varit del av ett så framgångsrikt team som detta!

- För La Silla innebär namnet Rolf-Göran Bengtsson förträfflighet både som person, hästmänniska, ryttare och lojal partner. Han har varit vår bästa ambassadör, säger Alfonso Romo."

 

 
 
 
KÄLLA: HIPPSON
Hittills till RGB





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: