Mariska A.K.A Houdini

| Postat i: Allmänt
2
 
Antar att de flesta av er har sett denna film som cirkulerat lite på bland annat facebook:
 
Smart häst! De roliga är att min förra häst var likadan. Fast i hagen då, vi hade inte öppna galler i stallet. Vi fick alltid göra specialknäppen osv (FAST att de var elstängsel) för att hon inte skulle kunna öppna, vilket hon oftast endå lärde sig göra.. Man fick se till att byta lite knäppen,spännen osv. emellanåt så att de inte skulle vara så lätt för henne att lyckas. Haha. Men i alla fall, de roliga med henne var att hon var jättebra kompis med/kär i Johannas förra häst, så då när hon öppnade åt sig själv och traskade ur hagen, så gick hon även ner till honom och öppnade! Haha..hon ville väl att de skulle på utflyckt tillsammans under dagen eller något ;)

 
Hagarna såg ut såhär:
 
 
Så de var ju genomtänkt att hon just skulle till Johannas häst också eftersom hon behövde gå en längre bit dit! Plus att hon ignorerade alla andra hästar runtomkring! Haha :) 
 
 
 
Hittills till Mariska A.K.A Houdini


Elin

Måste vara sjukt jobbigt att den hästen i stallet ;) Men sjukt söt :D


URL: http://www.quarterrumpan.blogg.se
Emma

Haha, hon och Xet borde stå i samma stall, Xet brukar också leka Houdini! Fast han får på något vis upp dörren fast det är en "spärr" som "ramlar ner" när man skjuter igen dörren. Hur han lyckas hålla upp den och öppna dörren samtidigt är ett mysterium...


URL: http://ranchgirl.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: