Träningen

| Postat i: Allmänt
0
Hej, tränade som sagt idag istället var bara jag och Emelie, kul när man är så få eftersom att man får ut så mycket av träningen. 
I framridningen fokuserade vi mycket på tempoväxlingar,kortao länga osv. Red även skänkelvikning men utåt ställd häst, det här tyckte Rut var jättejobbigt men vi löste det ganska bra. Hon kändes överlag ganska fin i framridningen.
Hoppade fram med en slinga på 20 hinder, banan skulle man komma på själv(!). Här skulle vi rida hästarna i en lite lägre form, det blir som styrketräning för hästarna! Hon var fin här, men vart bättre på slutet och hoppade med runda och fina språng istället för att skynda sig över hindren.
Därefter hoppade vi lite linjer i banhoppningstempo först en linje med räcke sedan 6 språng till en oxer, vart lite långt första gången eftersom att vi hade ridit i ett lägre tempo innan. Sedan hoppade vi en S-båge med räcke 4 språng kryss 4 språng räcke. 
Till slut satte vi ihop detta till en liten bana. Är nöjd med dagens träning, var roliga övningar och Rut skötte sig bra :)
Hittills till Träningen





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: